TV Apps

Tvtid er din nemme tv-guide for en hurtig og god dansk programoversigt til dit tv, for alle de danske samt udenlandske programmer og kanaler i fjernsynet. Læs beskrivelser og se billeder af de forskellige tv-programmer gennem den lettilgængelige tv-oversigt og vælg dine favoritter.

Oplysninger/vejledning - Klik her

Appen TV 2 Nyheder tilbyder målrettede nyheder via pushbeskeder. Du har mulighed for at vælge at modtage push-beskeder kun for de kategorier, du er interesseret i. Det kan være sport, politik, krimi, samfund, video, udland, business, penge, livsstil, fodbold, tech, programmer, underholdning, kendte og vejr. Du kan som bruger af TV 2 Nyheder app helt frit vælge. Eksempelvis kan det være, at du gerne vil have nyheder om politik, udland og samfund, men slippe for sportsnyheder og livsstil. Det er op til dig.
Vejledning til TV 2 Nyheder - Klik her
Mangler du en sportsapp, der holder dig opdateret, så du kan følge med i alle de vigtige sportsbegivenheder, såsom EM og VM i håndbold, fodbold, Tour de France, Vuelta a España, Champions league eller Formel 1, uanset hvor du er? Så er TV 2 SPORT appen lige noget for dig!
Vejledninger til TV 2 Sport - Klik her

Hvad koster TV2 play - 99,- pr/md. ~ Bindingsperiode: Ingen (opsigelsesvarsel: 2 dage). Her får du adgang til den / de valgte live kanaler og vil dermed kunne se udsendelserne direkte derpå. Du får ikke adgang til vores arkiv
Oplysninger/vejledninger - Klik her
I DR’s Nyhedsapp giver vi dig de seneste nyheder og de helt store begivenheder, mens de sker. DR’s Nyhedsapp opdateres hele døgnet med nyt fra ind- og udland og sport.
Oplysninger om appen DR Nyheder - Klik her

Se serier, film og dokumentarer når det passer dig - derhjemme eller på farten. Du kan også se din yndlingskanal live. I appen kan du også se Live TV og finde TV-programmet under fanen TV-Guide.
Vejledning i DRTV - Klik her

Midt- og vestjydernes medievaner ændrer sig. Derfor lancerer TV MIDTVEST nu en TV-app, der gør det nemmere at se og streame programmer, når du vil, og hvor du vil.
TV MIDTVEST Play er skabt på baggrund af talrige henvendelser fra seere, der har efterspurgt en streaming-app til programmer og nyhedsudsendelser fra TV MIDTVEST.
Vejledning til TV Midt Vest - Klik her
Med YouSee Play-appen kan du se med på alle dine skærme. Læs her, hvordan du kommer i gang.
Vejledning til YpuSee Play Appen - Klik her
Med vores streamingtjeneste Norlys Play har du altid dine tv-kanaler lige ved hånden.
Vejledning til Norlys Play - Klik het
Læs DR tekst-tv nemt på din telefon med denne app. Med den nemme navigation kommer du hurtigt ind på den/de sider du vil besøge. App'en har også swipe funktioner.
Oversigt over DR TekstTV - Klik her