Offentlige Apps
Baggrunden for MitID-løsningen
MitID er Danmarks digitale ID. Med det beviser du, hvem du er på nettet fx når du skal overføre penge i netbank eller logge på borger.dk.
MitID lever op til de nyeste standarder for sikkerhed. Fx får du altid besked via MitID appen, SMS eller e-mail, hvis MitID appen aktiveres på en ny telefon eller tablet. Du kan også vælge at få besked, hver gang dit personlige MitID bliver brugt. Der findes alternativer, hvis ikke du kan eller ønsker at bruge MitID app, fx MitID kodeviser og MitID kodeoplæser.
Oplysninger/vejledninger for MitID appen -  Klik her - Brug af Kodeviser - Klik her
MineAftaler Region Midtjylland sætter patienten i centrum. Du kan se dine kommende og tidligere aftaler med hospitaler, sundhedshuse og -centre i regionen. Hvis du er logget på med MitID kan du desuden se sundhedsaftaler med praktiserende læge, kommunen og andre regioner end din egen.
Link til Vejledning - Klik her
Med Betalingsservice app'en kan du se alle dine betalingsaftaler ét sted, når som helst, hvor som helst. Og holde styr på faste udgifter som fx husleje, træning, tv, el, lån, støttebidrag og mobilabonnement. Du behøver ikke være kunde i en bestemt bank.Link til Vejledning - Klik her
Mit digitale selvforsvar er en gratis app, der hjælper dig med at være sikker online. Appen holder dig opdateret på de nyeste digitale trusler.
Oplysninger om appen - Klik her
Med kørekort-appen har du dit kørekort nemt og sikkert lige ved hånden. Kørekort-appen er et frivilligt supplement til dit fysiske kørekort og fungerer som gyldigt kørekort i Danmark.
Oplysninger om appen - Klik her

Hvor længe har biblioteket åbent? Hvor er der parkeringspladser? Det skal mobil-apps hjælpe borgere med at få svar på. Apps er det nyeste skud på stammen inden for borgerservice.
Oplysninger om appen - Klik her